Smslån online

Allt om sms lån, smslån, mikrolån och mobillån direkt online

Vad ska man välja för kreditkort?

Letar du efter bra och billiga kreditkort? Vi tipsar om de bra alternativen från trygga företag med bra villkor. I vår lista hittar du exempel på kreditkortsföretag som kan erbjuda bra krediter utan strul. Alla bolag har tillstånd och har funnits länge på marknaden. Ett kreditkort är ett smidigt sätt att betala och man få bra koll på sin ekonomi eftersom man varje månad får en sammanställning i form av en faktura. Det är också smidigt när man ska köpa något dyrare så att man slipper ta med större summor i kontanter.

Lista med bolag som erbjuder kreditkort:

Vi listar villkor, ränta, max ålder, årsavgift, krav på arbete mm. Vi rekommenderar endast kreditkort som vi testat och anser är bra.

Vilken typ av bonus finns det på de olika korten?

Olika banker har olika bonussystem och förmåner. Det kan vara återbäring på inköpt belopp, poängsystem, rabatter på resor, hotell, inköp mm. Vanligtvis är det poängsystem som ger bonus och med poängen kan du köpa saker, resor, hotell mm. OKQ8 kreditkort ger 1% tillbaka på alla köp och då kan du använda bonusen till vad du vill. Vilket bonus system bankerna har är en faktor man bör titta på när man ska välja kreditkort. Det kan skilja mycket om man får poäng som är svåra att utnyttja om man t.ex. inte reser så mycket eller bor på hotell så ofta.

Ett kreditkort gör livet lite lättare och betalningar smidigare. Var man än är kan ett kreditkort underlätta vardagen och göra att man kan köpa det man vill när man vill. Att betala med kort gör också att man får en god koll på sin ekonomi, man får en ekonomisk sammanställning  varje månad där man kan se alla sina utgifter. Det blir lättare att ha kontroll på sina utgifter och se vad alla pengar tar vägen. Att få en räntefri kredit är också lönsamt och gör att man sparar pengar varje månad. Att skjuta fram när man ska betala det man köper och det utan ränta är ett smart sätt köpa.

Vi jämför alla bra kreditkort och visar fördelar och nackdelar medllan de olika korten. Hos oss kan du snabbt bilda dig en uppfattning om vilket kort som passar just dig. Sen är det bara att välja och börja använda. Att ansöka går fort och du får svar efter ett par timmar från banken. Det är villkor som du måste uppfylla för att få ett kreditkort som en fast inkomst mm. Om du uppfyller bankens krav så är det inga problem att bli godkänd och få ett kort.